Nieuwkomer bij Focusing Vlaanderen

Als je dit leest, vond je de weg naar de website van de brede beweging Focusing Vlaanderen.

Welkom!

Binnen deze brede beweging willen we als verbindingsgroep plaatsen creëren voor verbinding tussen focussers onderling, zowel mensen die voor zichzelf bezig zijn met Focusing als mensen die hier meer professioneel mee bezig zijn. Samen met al deze focussers werken we aan een bloeiende beweging die kansen biedt voor mensen die erin zitten en kansen biedt om de techniek van Focusing verder te verspreiden in de bredere samenleving. We willen je graag aanmoedigen om jouw eigen plekje daarin te vinden.

Op regelmatige tijdstippen worden activiteiten georganiseerd. Wil je op de hoogte blijven van wat er leeft en georganiseerd wordt in de bredere beweging Focusing Vlaanderen? Dit kan via volgende kanalen:

Wil je zelf vanuit jouw focusingervaring of focusingtoepassingen in je eigen werkcontext iets delen? Ben je op zoek naar gelijkgestemden rond toepassing van Focusing voor een specifiek doelgroep? Wil je iets delen via de nieuwsbrief? Heb je nog specifieke vragen als nieuwkomer? Neem gerust contact via redactie@focusingvlaanderen.be

Wij hopen u snel te ontmoeten!

Verbindingsgroep Focusing Vlaanderen
Saren Swinnen – Mia Maes – Lies Van Cleynenbreugel – Sofie Stiers – Ingrid De Witte