Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

ZOMERWORKSHOP: Focusingwandeling in het groen

7 juli:10:00 - 12:00

€35

Tijdens deze workshop maken we vanuit een open en ontvankelijke focusinghouding een wandeling in stilte door de velden, tussen de bomen en langs het water.

We geven onze zintuigen de kost en houden regelmatig halt om aan de hand van een uitnodiging of een vraag focussend stil te staan bij wat de natuur rondom ons weerspiegelt van wat er vanbinnen bij ons leeft of waar de natuur resoneert met iets uit ons persoonlijk groeiproces. We focussen tijdens de wandeling zowel alleen als in duo en er is bij elke stop de gelegenheid om iets neer te schrijven of te tekenen.

 

Praktisch:

Wanneer? Zondag 7 juli 2024 van 10u tot 12u

Waar? Zevergem Dorp (We verzamelen aan de petanquebaan voor de kerk van Zevergem. Er is gratis parkeergelegenheid vlak voor de kerk.)

Voor wie? Voor iedereen met een basis in Focusing (minstens niveau 1 gevolgd en vertrouwd met het focussen in duo), die voldoende goed te been is (de wandeling is zo’n 4 km lang)

Meenemen? Goede stapschoenen die tegen een stootje kunnen, eventueel een kussentje of dekentje om op te zitten onderweg, een notaboekje

Kostprijs: 35€

Meer info of inschrijven? Mail naar isolde@terresolide.be

Gegevens

Datum:
7 juli
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€35
Site:
https://www.terresolide.be/groepsaanbod/workshops/zomerworkshops

Locatie

Zevergem
Zevergem Dorp
Zevergem, Oost-Vlaanderen 9000 België
+ Google Maps

Organisator

Isolde Roose
E-mail
isolde@terresolide.be
Bekijk de site van Organisator