Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Mijn lichaam als bodem Weekend!

25 april 2025:08:00 - 27 april 2025:17:00

Greet Blanckaert en ikzelf delen graag het goud dat we gesprokkeld hebben doorheen onze ervaring met Wholebody Focusing. De schoonheid van hoe ons fysieke lichaam, voor de woorden en de beelden, ons brengt bij een plek waar alles is.

We hebben zelf al meermaals de kracht mogen ervaren van het in groep wholebody focussen gedurende een weekend. Na het geven van onze dag voelden we heel veel goesting en zin om deze ervaring nog te verdiepen met de schoonheid en mogelijkheden van een weekend.

Welkom met of zonder wholebody focusing ervaring. De voorwaarde is minimum level 1 Focusing of Wholebody Focusing of ervaring met Focusing binnen een opleiding of begeleiding. Voor wie nog geen ervaring heeft met Wholebody focussen en dus enkel met Focusing is dit een diepgaande kennismaking. We gaan inzoomen op onze fysieke wijsheid: via beweging, houding, bewustwording en op de “in presence” via “de mij hier”, zodat mensen die nog niet vertrouwd zijn met wholebody focusing kunnen proeven van wat wij als goud ervaren binnen deze tak van het focussen.

Voor ervaren wholebody focusers een weekend om ruimte te geven aan je eigen proces en groei goesting. Een kans voor zelfzorg, een plek om elkaar (terug) te ontmoeten en je ervaring uit te breiden.

Greet brengt haar ervaring vanuit eutonie mee en Saren haar ervaring vanuit kundalini yoga. Eutonie en Yoga ondersteunen het Wholebody focussen en brengen afwisseling, beweging en verbinding.

Lenigheid en fysieke mogelijkheden zijn van geen belang.

We bieden jullie dit weekend aan in een super mooi gerenoveerde hoeve in West Vlaanderen, het voormalige ouderlijke huis van Greet!

We voorzien lekker en gezond eten van vrijdag avond tot zondag middag en uiteraard ook lekkere tussendoortjes.

Via deze link, kan je zelf kijken, waarom wij zo ontzettend enthousiast zijn! Het Klaverhof -Vakantiewoning in Haringe, in het hartje van de Ijzervallei

Wanneer: Vrijdag 25 – Zondag 27 april 2025 | vr 18u00- zo 16u00
Prijs:

Early bird (voor 1 september 2024)
in huis: 448 euro
met je eigen tent of camper: 368 euro
voor 15 dec
in huis: 498 euro
met je eigen tent of camper: 398 euro
nadien:
in huis: 548 euro
met je eigen tent of camper: 438 euro

een maximaal van vier tenten bij tien inschrijvingen

Locatie: Het Klaverhof -Vakantiewoning in Haringe, in het hartje van de Ijzervallei
Meer info: call chat 0486/48.64.94 of email e-mail

+−
i

Gegevens

Begin:
25 april 2025:08:00
Einde:
27 april 2025:17:00
Site:
https://www.ruimtevoorbezieling.be/groepen/2025.04.mijnlichaam.html