Online ontmoetingsavond – 27/02/2023

Een online ontmoetingsavond Focusing is een beetje gelijkaardig aan een open focusingavond, met als belangrijk verschil dat we graag werken met een thema/vraag/bepaald onderwerp… als uitgangspunt. Er is tijd om gezamenlijk toe te komen via een begeleide oefening waarna het thema wordt voorgesteld en de deelnemers in duo’s (via breakoutrooms in zoom) gaan focussen rond het aangeboden thema. Als afsluiting is er nog wat ruimte om ervaringen uit te wisselen en elkaar verder te ontmoeten. Enige ervaring met Focusing is handig. Indien dit niet het geval is, kan dit besproken worden bij de inschrijving.

Om deze avonden mee vorm te geven doen we beroep op collega’s focussers, focusingprofessionals, focusingtrainers,… die een thema komen voorstellen en de intro en afronding op zich willen nemen.

Het eerstvolgende moment is:

Maandagavond, 27 februari 2023 – 20u – begeleiding: René Veugelers

INHOUD:

Het unieke ontvouwende proces rond verschillende vormen van expressie en symboliseren bij kinderen en jongeren en hoe ik vanuit presence dit proces kan ondersteunen om hun lijfelijke impliciete wijsheid tot uiting kan brengen! Meer info over René Veugelers op deze site: https://kinderfocuscentrumnederland.nl/

Inschrijven voor dit gratis evenement kan via ingrid@focusingvlaanderen.be.

ONLINE – telkens van 20 tot 21.30 uur

Deze avonden worden regelmatig georganiseerd:

Wees ook welkom op de volgende online ontmoetingsavond:

Woensdagavond, 24 mei 2023 – begeleiding Tine Swyngedouw