Online ontmoetingsavond – 29/11/22

Een online ontmoetingsavond Focusing is een beetje gelijkaardig aan een open focusingavond, met als belangrijk verschil dat we graag werken met een thema/vraag/bepaald onderwerp… als uitgangspunt. Er is tijd om gezamenlijk toe te komen via een begeleide oefening waarna het thema wordt voorgesteld en de deelnemers in duo’s (via breakoutrooms in zoom) gaan focussen rond het aangeboden thema. Als afsluiting is er nog wat ruimte om ervaringen uit te wisselen en elkaar verder te ontmoeten. Enige ervaring met Focusing is handig. Indien dit niet het geval is, kan dit besproken worden bij de inschrijving.

Om deze avonden mee vorm te geven doen we beroep op collega’s focussers, focusingprofessionals, focusingtrainers,… die een thema komen voorstellen en de intro en afronding op zich willen nemen.

Het eerstvolgende moment is:

Dinsdag 29 november 2022 – 20u

Saren Swinnen van Ruimte voor Bezieling zal ons meenemen in “De mij hier” een “zijnsspier”.
Hoe kan de expliciete aandacht voor de “in presence” en de toepassing vanuit wholebody focusing jouw Focusing proces dienen?

Inschrijven voor dit gratis evenement kan via redactie@focusingvlaanderen.be.

ONLINE – telkens van 20 tot 21.30 uur

Deze avonden worden regelmatig georganiseerd:

Wees ook welkom op de online ontmoetingsavonden in 2023:

  1. Maandagavond, 27 februari 2023 – begeleid door René Veugelers
  2. Woensdagavond, 24 mei 2023 – voor deze ontmoetingsavond zijn we nog op zoek naar een begeleider. Bij interesse, mail ons op info@focusingvlaanderen.be