Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Zomerworkshop ‘Felt Creativity’

27 augustus:10:00 - 12:30

€15

Creatieve focusingworkshop tussen de bloemen

Tijdens deze creatieve focusingworkshop wordt de brug geslaan tussen Focusing en creativiteit temidden van de bloemen van het Wijveld in Bloei in Destelbergen. De inspirerende omgeving van het bloemenveld vormt het creatieve vertrekpunt voor de workshop.

Waar we tijdens een focusingproces dikwijls gebruik maken van woorden om onze lichamelijke gewaarwording – ook wel ‘Felt Sense’ genoemd – te symboliseren, verkennen we tijdens deze workshop aan de hand van gerichte instructies de mogelijkheden van creatief beeldend materiaal om ons op een nonverbale, universele manier uit te drukken.

De workshop staat open voor iedereen met een basiskennis in Focusing. Zowel plukabonnees van het Wijveld in Bloei, als niet-abonnees zijn welkom op voorwaarde dat ze reeds een eerste ervaring met Focusing gehad hebben (vb. door de deelname aan een kennismakingsworkshop of een basistraining). Tijdens de workshop laten we ons inspireren door de bloemen van het veld, maar wordt er niet geplukt (abonnees kunnen uiteraard vooraf of nadien tijd maken om te plukken). De werkvorm is op die manier opgevat dat je niet creatief aangelegd hoeft te zijn om deel te nemen aan de workshop.

 

Praktisch:

Zaterdag 27/8/22 van 10u tot 12u30 op het Wijveld in Bloei (Destelbergen)

Kostprijs: 15€

Meer info of inschrijven? Mail naar isolde@terresolide.be

Gegevens

Datum:
27 augustus
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
€15
Site:
www.terresolide.be

Locatie

‘t Wijveld in Bloei
Kwadenplasstraat 15
Destelbergen, Oost-Vlaanderen 9040 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Isolde Roose
E-mail:
isolde@terresolide.be
Bekijk de site van Organisator