Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Online boekvoorstelling ‘Focusing. Leven in verbinding met je innerlijk kompas’ van Tine Swyngedouw

15 september:20:00 - 21:00

Gratis
Webinar ‘Leer luisteren naar de innerlijke wijsheid van je lichaam’ georganiseerd door uitgeverij Lannoo.

Zit je soms in de knoop met jezelf, met je leven, met anderen?
Worstel je met stress omdat je veel rollen combineert in je privéleven en op je werk?
Of slinger je heen en weer tussen weinig tot niks voelen én overspoeld worden door je gevoelens?
Je bent zeker niet alleen. Veel mensen hebben het gevoel het noorden wat kwijt te zijn in deze complexe en uitdagende tijden. De vele – vaak goed bedoelde, maar soms tegenstrijdige – adviezen van mensen om je heen brengen je vaak alleen nog maar meer in de war.

Focusing is een toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde methode die je helpt om op een veilige manier contact te maken met hoe jij je leven ervaart. Het doel? Leren innerlijk luisteren, zodat je keuzes kunt maken die aansluiten bij jouw eigenheid en je kunt leven op een manier die klopt met wie je echt bent vanbinnen.

Tine Swyngedouw is een Focusingprofessional met 32 jaar Focusingervaring. Tijdens dit webinar leert ze je meer over Focusing. Ze staat stil bij volgende vragen: wat is de impact van Focusing op je leven? Waarom is het belangrijk om deze vaardigheid te leren? Daarna legt ze de ABC van Focusing uit en sluit ze af met een oefening. Je leert contact maken met hoe jij je leven ervaart, zodat je kunt leven en kiezen in verbinding met je innerlijk kompas en zo je mentaal welzijn kunt bevorderen.

Al wie intekent op deze webinar zal de opname nog tot 2 weken nadien kunnen (her)bekijken.