Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Kennismaking met Focusing aan de pottenbakkersschijf

8 februari:09:30 - 12:00

€55

“Je eigen-zinnige draai geven aan de klei”

Pottenbakken wordt door veel mensen ervaren als een deugddoende en vertragende activiteit. De kans is groot dat je met je handen in de klei ongemerkt en spontaan overschakelt naar een ‘focussende’ toestand, waarbij je zakt uit je hoofd en contact maakt met je hele lichaam.

Tijdens deze workshop maak je draaiend aan de pottenbakkersschijf kennis met de methodiek van Focusing en ondervind je aan den lijve hoe Focusing en creativiteit hand in hand gaan.

Focusing expliciet inzetten tijdens draaien werkt vernieuwend en inspirerend. Sowieso leg je steeds iets van jezelf in je draaicreaties, maar door bewust focussend stil te staan, ga je een stap verder in  het exploreren van je eigen beeldende stem en het vorm geven aan wat vanbinnen in je leeft.

De workshop is laagdrempelig opgevat en vereist geen voorkennis op het vlak van Focusing. Wel wordt er verwacht dat je reeds zelfstandig kan werken aan de pottenbakkersschijf.

Op het einde van de voormiddag ga je naar huis met één of meerdere eigen-zinnige draaicreaties, die je desgewenst thuis verder kan afdraaien en bakken.

 

Praktisch:

Dinsdag 8/2/22 van 9u30 tot 12u in Atelier Lies, Denderweg 18, 9308 Gijzegem

Voor wie? Mensen die reeds een basis hebben in het draaien en openstaan voor een nieuwe benadering van hun creatief werk met klei, maximum 8 deelnemers

Kostprijs: 55€, incl. gebruik van het atelier, werkmateriaal en klei (afdraaien, bakken en glazuren gebeurt bij deze workshop niet)

Indien de training niet zou kunnen doorgaan o.w.v. corona, wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

Inschrijven? Mail naar isolde@terresolide.be

Gegevens

Datum:
8 februari
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
€55
http://www.terresolide.be

Locatie

Atelier Lies
Denderweg 18
Gijzegem, Oost-Vlaanderen 9308 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Isolde Roose
E-mail:
isolde@terresolide.be
Bekijk de site van Organisator