Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Interview en signeersessie Tine Swyngedouw

4 februari:20:00 - 21:30

Zit je soms in de knoop met jezelf, met je leven, met anderen? Worstel je met stress omdat je veel rollen combineert in je privéleven en op je werk? Of slinger je heen en weer tussen weinig tot niks voelen én overspoeld worden door je gevoelens? Je bent zeker niet alleen. Veel mensen hebben het gevoel het noorden wat kwijt te zijn in deze complexe en uitdagende tijden.
Zaterdag 4 februari interviewt Kathy Van Crombruggen Tine Swyngedouw, klinisch psycholoog en cliëntgericht-experiëntieel psychotherapeut, over haar nieuwe boek ‘Focusing. Leven in verbinding met je innerlijk kompas’. Een methode waar ze workshops en lezingen over geeft.
Focusing is een toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde methode die je helpt om op een veilige manier contact te maken met hoe jij je leven ervaart. Het doel? Leren innerlijk luisteren, zodat je keuzes kunt maken die aansluiten bij jouw eigenheid en kunt leven op een manier die klopt met wie je echt bent vanbinnen.
Bent u benieuwd hoe de methode in zijn werk gaat en hoe u dit zelf kan toepassen op uw leven? U kan u alvast inschrijven via bestelling@dezondvloed.be met in het onderwerp “Focusing” en in het bericht uw naam en het aantal personen waarvoor u inschrijft.

De toegangsprijs is 4 euro. Zoals gewoonlijk kan u deze recupereren bij aankoop van het boek.

Locatie

Boekhandel De Zondvloed
Onze-Lieve-Vrouwestraat 70,
Mechelen, 2800 België
+ Google Maps