Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

FOCUSINGTRAINING NIVEAU 4

29 januari 2024:09:30 - 16:00

€245

Je merkt dat je soms in de knoop geraakt met je focusingproces. Je wordt overweldigd door gevoelens of je lijkt precies weinig tot niets te voelen. Je voelt je weerloos als je aangevallen wordt door jouw innerlijke criticus. Deze training is het vierde niveau van een traject dat bestaat uit vier niveaus.

In de Focusingtraining niveau 4 gaan we dieper in op momenten wanneer het focusingproces moeilijker verloopt. Bovendien leer je met nog meer vertrouwen terugvallen op de essentie van Focusing en leer je om soepel om te gaan met de aangeleerde stappen. Omdat je Focusing leert door het te doen is het een ervaringsgerichte training waarin we veel samen oefenen. Omdat Focusing beoefenen noodzakelijk is om de effecten ervan op je leven te ervaren, moedigen we je aan om op vele manieren te oefenen: naar open focusingmomenten gaan (zie kalenders van Focusing Vlaanderen en Stichting Focusing Nederland voor live en online oefenmomenten), alleen of met een Focusingpartner te focussen. Je vindt 34 oefeningen (waarvan 10 met audiobestand) in het boek ‘Focusing. Leven in verbinding met je innerlijk kompas’ van Tine Swyngedouw. Je kan deze oefeningen alleen doen of samen met je Focusingpartner.

Deze niveau 4 training staat open voor iedereen die een Focusingtraining niveau 3 heeft gevolgd.

  • Januari-februari 2024 (PraxisP)
    2 maandagen (9u30-16u):
    29/1 en 12/2/2024
    Trainer: Joke Van Hoeck

Joke Van Hoeck is focusingtrainer en Focusing-Oriented Therapist. Ze geeft workshops Inner Relationship Focusing en Focusing en ouderschap. Ze is klinisch kinderpsycholoog en experiëntieel kinderpsychotherapeut met meer dan 15 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en in het onderwijs.

De kostprijs van de volledige training bedraagt € 245 (incl. oefeningen, handouts, koffie, thee en water). Er is een vroegboekkorting van € 20 voor wie ten laatste één maand voor de start van de training inschrijft.

Gegevens

Datum:
29 januari 2024
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€245
Site:
https://ppw.kuleuven.be/praxisp/hulpaanbod/volwassenen/focusing/niveau4

Locatie

PraxisP
Leopold Vanderkelenstraat, 32
Leuven, 3000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie