Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

FOCUSINGTRAINING NIVEAU 4

18 september:20:00 - 16 oktober:22:30

€245

Je merkt dat je soms in de knoop geraakt met je focusingproces. Je wordt overweldigd door gevoelens of je lijkt precies weinig tot niets te voelen. Je voelt je weerloos als je aangevallen wordt door jouw innerlijke criticus.

Deze training is het vierde niveau van een traject dat bestaat uit vier niveaus.

In de Focusingtraining niveau 4 gaan we dieper in op momenten wanneer het focusingproces moeilijker verloopt. Bovendien leer je met nog meer vertrouwen terugvallen op de essentie van Focusing en leer je om soepel om te gaan met de aangeleerde stappen. Omdat je Focusing leert door het te doen is het een ervaringsgerichte training waarin we veel samen oefenen.

Deze niveau 4 training staat open voor iedereen die een Focusingtraining niveau 3 heeft gevolgd.

De kostprijs van de volledige training bedraagt € 245 (incl. oefeningen, handouts en voucher Open Focusingavond, koffie, thee en water)

Er is een vroegboekkorting van € 20 voor wie ten laatste één maand voor de start van de training inschrijft.

Tine Swyngedouw is focusingtrainer en Focusing-Oriented Therapist sinds 1995. Ze is auteur van ‘Focusing. Leven in verbinding met je innerlijk kompas’. Ze geeft workshops Inner Relationship Focusing, Interactive Focusing, Existentieel Welzijn, Experiëntieel Creatief Werken, schrijven, Focusing bij kanker of chronische ziekte en Thinking at the Edge. Ze is certifying coordinator van the International Focusing Institute en leidt mensen op tot focusingtrainer en/of FOT. Ze is klinisch psychologe en experiëntieel psychotherapeut met ruim 25 jaar ervaring in psychotherapie met jongeren en volwassenen in haar privépraktijk.

Gegevens

Begin:
18 september:20:00
Einde:
16 oktober:22:30
Kosten:
€245
Site:
https://ppw.kuleuven.be/praxisp/hulpaanbod/volwassenen/focusing/niveau4

Locatie

Online