Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

FOCUSINGTRAINING NIVEAU 4

27 mei:19:30 - 22:00

€245

Je merkt dat je soms in de knoop geraakt met je focusingproces. Je wordt overweldigd door gevoelens of je lijkt precies weinig tot niets te voelen. Je voelt je weerloos als je aangevallen wordt door jouw innerlijke criticus.

In de Focusingtraining niveau 4 gaan we dieper in op momenten wanneer het focusingproces moeilijker verloopt. Bovendien leer je met nog meer vertrouwen terugvallen op de essentie van Focusing en leer je om soepel om te gaan met de aangeleerde stappen. Omdat je Focusing leert door het te doen is het een ervaringsgerichte training waarin we veel samen oefenen. Omdat Focusing beoefenen noodzakelijk is om de effecten ervan op je leven te ervaren, moedigen we je aan om op vele manieren te oefenen: naar open focusingmomenten gaan (zie kalenders van Focusing Vlaanderen en Stichting Focusing Nederland voor live en online oefenmomenten), alleen of met een Focusingpartner te focussen. Je vindt 34 oefeningen (waarvan 10 met audiobestand) in het boek ‘Focusing. Leven in verbinding met je innerlijk kompas’ van Tine Swyngedouw. Je kan deze oefeningen alleen doen of samen met je Focusingpartner.

  • Mei-juni 2024 (online)
    5 maandagavonden (19u30-22u)
    27/5, 3/6, 10/6, 17/6 en 24/6/2024
    Trainer: Tine Swyngedouw

Tine Swyngedouw is Focusingtrainer en Focusing-Oriented Therapist sinds 1995. Ze geeft workshops Inner Relationship Focusing, Interactive Focusing, Existentieel Welzijn, Experiëntieel Creatief Werken, schrijven, Focusing bij kanker of chronische ziekte en Thinking at the Edge. Ze is certifying coordinator van The International Focusing Institute en leidt mensen op tot Focusingtrainer en/of FOT. Ze is klinisch psychologe en experiëntieel psychotherapeute met ruim 30 jaar ervaring in psychotherapie met jongeren en volwassenen in haar privépraktijk EFocusing.

 

Gegevens

Datum:
27 mei
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€245
Site:
https://ppw.kuleuven.be/praxisp/hulpaanbod/volwassenen/focusing/niveau4

Locatie

Online