Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

FOCUSINGTRAINING NIVEAU 3

11 september:09:30 - 16:00

€245

Ontdek de diepere structuur van Focusing en hoe dit krachtige manieren aanreikt om verder te gaan dan enkel ‘aanwezig zijn bij’ en ga met meer gemak, openheid en energie door het leven.

Focusingtraining niveau 3 verdiept en verbreedt jouw proces, als focusser en als luisteraar. Tijdens deze cursus ontwikkelt de luisteraar de mogelijkheid om ondersteunende suggesties te formuleren, als de focusser dat wil. Hiervoor leer je de typische vorm van een focusingsessie zodat je weet in welk stadium het proces zich bevindt en welke soort suggestie het meest ondersteunend is op dat moment. Omdat je Focusing leert door het te doen is het een ervaringsgerichte training waarin we veel samen oefenen. Omdat Focusing beoefenen noodzakelijk is om de effecten ervan op je leven te ervaren, moedigen we je aan om op vele manieren te oefenen: naar open focusingmomenten gaan (zie kalenders van Focusing Vlaanderen en Stichting Focusing Nederland voor live en online oefenmomenten), alleen of met een Focusingpartner te focussen. Je vindt 34 oefeningen (waarvan 10 met audiobestand) in het boek ‘Focusing. Leven in verbinding met je innerlijk kompas’ van Tine Swyngedouw. Je kan deze oefeningen alleen doen of samen met je Focusingpartner.

Deze niveau 3 training staat open voor iedereen die een Focusingtraining niveau 2 heeft gevolgd.

  • Reeks september 2023 (in PraxisP):
    2 maandagen (9u30 – 16u):
    11/9 en 25/9/2023

Joke Van Hoeck is focusingtrainer en Focusing-Oriented Therapist. Ze geeft workshops Inner Relationship Focusing en Focusing en ouderschap. Ze is klinisch kinderpsycholoog en experiëntieel kinderpsychotherapeut met meer dan 15 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en in het onderwijs.

De kostprijs van de volledige training bedraag € 245 (incl. oefeningen, hadouts, koffie, thee en water)

Er is een vroegboekkorting van € 20 voor wie ten laatste één maand voor de start van de training inschrijft.

Gegevens

Datum:
11 september
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€245
Site:
https://ppw.kuleuven.be/praxisp/hulpaanbod/volwassenen/focusing/niveau3

Locatie

PraxisP
Leopold Vanderkelenstraat, 32
Leuven, 3000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie