Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

FOCUSINGTRAINING NIVEAU 2

22 januari 2024:09:30 - 16:00

€245

Wil je graag die mogelijkheid om met mildheid aanwezig te zijn bij wat je ervaart, verder ontwikkelen?
Wil je graag dat het Focusing vlotter gaat en het nog meer je eigen weg ondersteunt?

Deze training is het tweede niveau van een traject dat bestaat uit vier niveaus.

In de Focusingtraining niveau 2 ga je verdiepen en verder ontwikkelen wat je leerde in niveau 1. Je groeit in je mogelijkheden om niet-oordelend aanwezig te zijn bij het focusingproces van jezelf en van anderen, zowel in focusingsessies als in de drukte van alledag. Je leert nog meer te vertrouwen op het proces en hoe je dit verder kan ondersteunen door jouw luisterende aanwezigheid. Omdat je Focusing leert door het te doen is het een ervaringsgerichte training waarin we veel samen oefenen. Omdat Focusing beoefenen noodzakelijk is om de effecten ervan op je leven te ervaren, moedigen we je aan om op vele manieren te oefenen: naar open focusingmomenten gaan (zie kalenders van Focusing Vlaanderen en Stichting Focusing Nederland voor live en online oefenmomenten), alleen of met een Focusingpartner te focussen. Je vindt 34 oefeningen (waarvan 10 met audiobestand) in het boek ‘Focusing. Leven in verbinding met je innerlijk kompas’ van Tine Swyngedouw. Je kan deze oefeningen alleen doen of samen met je Focusingpartner.

Deze niveau 2 training staat open voor iedereen die een Focusingtraining niveau 1 heeft gevolgd.

  • Januari-februari 2024 (PraxisP):
    2 maandagen (9u30-16u):
    22/1 en 5/2/2024
    Trainer: Gerke Verthriest

De kostprijs van de volledige training bedraagt € 245 (incl. oefeningen, handouts, koffie, thee en water). Er is een vroegboekkorting van € 20 voor wie ten laatste één maand voor de start van de training inschrijft.

Gerke Verthriest is erkend focusingtrainer en geeft workshops om mensen beter te leren luisteren naar wat van binnen in hen leeft en om – ook bij verlieservaringen – hun veerkracht te versterken. Ze werkt ook in een privépraktijk als existentieel-experiëntieel psychotherapeut, gespecialiseerd in rouw en verlies.

Gegevens

Datum:
22 januari 2024
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€245
Site:
https://ppw.kuleuven.be/praxisp/hulpaanbod/volwassenen/focusing/niveau2

Locatie

PraxisP
Leopold Vanderkelenstraat, 32
Leuven, 3000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie