Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

FOCUSINGTRAINING NIVEAU 1

17 april:19:00 - 22 mei:21:30

€245

Zit je soms in de knoop met jezelf, met je leven, met anderen? Is het moeilijk om al je rollen thuis en op het werk met elkaar gecombineerd te krijgen? Weet je niet goed wat je voelt of wilt? Ben je net snel overrompeld door je gevoelens? Misschien slinger je wel heen en weer tussen beiden: van te weinig naar te veel voelen.

Deze training is het eerste niveau van een traject dat bestaat uit vier niveaus.

Focusing biedt je een nieuwe manier om om te gaan met je innerlijke beleving zodat je aanwezig kan zijn bij jezelf en kan luisteren naar jezelf. Zo kan je steeds meer stevig jezelf zijn, in contact met je verlangens en je grenzen en beter in staat om goede keuzes te maken en om te gaan met knopen en stressvolle situaties. In deze niveau 1 training gaan we vooral veel oefenen om deze nieuwe vaardigheid in de vingers te krijgen.

De kostprijs van de volledige training bedraagt € 245 (incl. oefeningen, handouts en voucher Open Focusingavond, koffie, thee en water)

Er is een vroegboekkorting van € 20 voor wie ten laatste één maand voor de start van de training inschrijft.

Voor de avondgroepen is er een studentenkorting van € 45 voor (professionele en academische) bachelor- en masterstudenten. Deze korting is niet cumuleerbaar met de vroegboekkorting.

De training wordt gegeven door Jeroen Breynaert, erkend focusingtrainer.

Deze groepstraining staat open voor iedereen die interesse heeft in Focusing en voor zichzelf de basis van Focusing wil aanleren.

Gegevens

Begin:
17 april:19:00
Einde:
22 mei:21:30
Kosten:
€245
Site:
https://ppw.kuleuven.be/praxisp/hulpaanbod/volwassenen/focusing/niveau1

Locatie

Online