Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

FOCUSINGTRAINING NIVEAU 1

18 april:19:00 - 21:30

€245

Zit je soms in de knoop met jezelf, met je leven, met anderen? Is het moeilijk om al je rollen thuis en op het werk met elkaar gecombineerd te krijgen? Weet je niet goed wat je voelt of wilt? Ben je net snel overrompeld door je gevoelens? Misschien slinger je wel heen en weer tussen beiden: van te weinig naar te veel voelen.

Focusing biedt je een nieuwe manier om om te gaan met je innerlijke beleving zodat je aanwezig kan zijn bij jezelf en kan luisteren naar jezelf. Zo kan je steeds meer stevig jezelf zijn, in contact met je verlangens en je grenzen en beter in staat om goede keuzes te maken en om te gaan met knopen en stressvolle situaties. In deze niveau 1 training gaan we vooral veel oefenen om deze nieuwe vaardigheid in de vingers te krijgen.

Deze training is het eerste niveau van een traject dat bestaat uit vier niveaus. Wie deze Focusingtraining niveau 1 gevolgd heeft, krijgt toegang tot allerlei vervolgworkshops. Omdat Focusing beoefenen noodzakelijk is om de effecten ervan op je leven te ervaren, moedigen we je aan om op vele manieren te oefenen: open focusingmomenten (zie kalenders van Focusing Vlaanderen en Stichting Focusing Nederland door live en online oefenmomenten), alleen of met een Focusingpartner te focussen. Je vindt 34 oefeningen (waarvan 10 met audiobestand) in het boek ‘Focusing. Leven in verbinding met je innerlijk kompas’ van Tine Swyngedouw. Je kan deze oefeningen alleen doen of samen met je Focusingpartner.

  • April-mei 2024 (online)
    5 donderdagen (19u-21u30)
    18/4, 25/4, 2/5, 16/5 en 23/5/2024
    Trainer: Jeroen Breynaert

Jeroen Breynaert is erkend klinisch psycholoog, focusingtrainer en opgeleid tot cliëntgericht-experiëntieel psychotherapeut. Naast zijn klinisch werk met een diverse doelgroep begeleidt hij ook studenten psychologie bij het aanleren van klinische vaardigheden.

 

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€245
Site:
https://ppw.kuleuven.be/praxisp/hulpaanbod/volwassenen/focusing/niveau1

Locatie

Online